Lauvas atradīs savu mīlestību, Strēlniekus gaida pārmaiņas: Vasilisas Volodinas prognoze visām zodiaka zīmēm 2024. gadam

Vasilisa Volodina paziņoja par prognozi 2024. gadam visām zodiaka zīmēm. 

Auns ir tie cilvēki, kuri sper soli uz priekšu, kad visi klusē. Viņi vienmēr uzņemas iniciatīvu un ir pionieri visur. 2024. gadā Aunam sākas periods, kad kritiski svarīgi ir atrast savus cilvēkus, lai gan parasti šī zīme ir viena cilvēka zemnieks. Ir svarīgi atrast savu auditoriju, kolēģus, draugus, savu atsauces grupu. Aprīlis ir galvenais lēmuma pieņemšanas punkts.

Vērsis ir cilvēks, kurš padara pasauli par labāku vietu, cenšoties padarīt to stabilāku. Viņš visur meklē prieku, un viņš pats tiecas sniegt šos priekus. Cilvēks, kurš krāj un cieši turas pie dzīves. Profesionālā īstenošana, ar kuru Vērsis ir nodarbojies jau ilgu laiku, var novest pie monetizācijas 2024. gadā. Galu galā viņi iegūs rezultātu. Jo īpaši tas var notikt maijā.

Dvīņi ir cilvēki, kuru mērķis ir likt visiem iepazīt vienam otru, iegūt draugus un pārvietot informāciju visā pasaulē. Viņiem būs pārmaiņas pasaules skatījumā, viņi sāks skatīties uz pasauli savādāk. Tajā pašā laikā būs iespēja uzsākt principiāli jaunu projektu.

Vēži ir cilvēki, kuru mērķis ir saglabāt mūs kā sugu. Viņi mīl ģimeni un ir sāpīgi atkarīgi no apkārtējās vides. Viņi cenšas palīdzēt mums visiem kopā izdzīvot šajā nemierīgajā pasaulē. Vēžiem nav ļoti viegls gads. Septembrī-oktobrī aicinu būt uzmanīgiem. 2024. gads pārbaudīs Vēža nopietnību un spēju izturēt krīzi.

Situācija principiāli mainīsies nevis pašam Vēzim, bet gan viņa partnerim – cilvēkam, kurš ir tuvumā. Vēzim ar to būs kaut kā jāsadarbojas. Piemēram, ja vīrs paliks bez darba, tev pašai būs aktīvi jāpelna nauda vai jāpārskata ģimenes tēriņi. Bet labāk neiesaistīties aizdevumos.

Lauva ir labākā zīme, bet, protams, viņi tā sevi uztver. Astroloģija māca runāt tās valodā ar katru zīmi (smaida). Lauvas sāk piedzīvot attiecību pārstrukturēšanu. Tie, kas ir vientuļi, atradīs savu kausu. Ikvienam, kuram ir nopietnas attiecības, ir jāpamana, kā mainās viņa partneris. Ja vēlaties dzīvot bez “tam-taram”, tad jums ir jānoķer šīs izmaiņas, un tas patiesībā ir grūti. Vide var mainīties. Grūtākais periods, pārdomu laiks, ir novembris-decembris.

Jaunavas ir mana mīļākā zīme. Pasaule patiešām balstās uz viņiem. Kāds saposīsies, izmetīs atkritumus, un Jaunava nāks, kaitinās, kritizēs, bet iztīrīs. Viņš vienmēr tiesās, bet dos savu ieguldījumu un vienmēr palīdzēs. Jaunavai ir profesionālu izrāvienu gads, kad būs iespējams spert kādu soli uz priekšu – nolīgt komandā palīgus, iegūt augstāku amatu, iegūt cienīgu darbu.

Lasi vēl: Kāda sieviete adoptēja neparastu meiteni, kuru neviens negribēja. Pateicībā meitene izglāba savas jaunās mātes dzīvību

Tāpēc mums ir jāizvirza sev augstāki mērķi. Nobriedušām Jaunavām vajadzētu būt uzmanīgākām pret savu veselību.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu..

Leave a Comment